Postet nga: granit elshani

Dëshmitarët Flasin Ku Ishte Granit Elshani në Natën e Incidentit në Pejë

Tahir e Elbasan Hyseni kanë dëshmuar sot në gjykimin e Granit Elshanit, i cili akuzohet se më 2 janar të vitit 2010 në diskotekën “City Club” në Pejë kishte kryer ...

Granit Elshani pa Dokumente të Republikës

Në gjykimin e Granit Elshanit që akuzohet për vrasje të Besart Shabit, tri vrasje në tentativë, shkaktim të rrezikut të përgjithshëm dhe armëmbajtje pa leje, trupi ...

Për Vrasjen në Diskotekë Dëshmoi Polici që Ishte i Pranishëm

Në gjykimin e Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje dhe tri vrasje në tentative në diskotekën “City Club“ në Pejë, ka dëshmuar edhe oficeri i Policisë, Dafnis ...

Policët Dëshmojnë për Arrestimin e Granit Elshanit pas Vrasjes në Diskotekë

Në gjykimin e Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje e tri vrasje në tentativë, kanë dëshmuar dy zyrtarë policorë, Riza Mahaj dhe Shpend Berisha, të cilët e ...

Dëshmitari: I Refuzova Paratë e të Afërmve të Elshanëve

Besnik Shabi, vëllai i Besart Shabit, pronarit të Diskotekës “City Club” në Pejë, dëshmoi në gjykimin e Granit Elshanit të akuzuarit për këtë vrasje, tri ...

Kundërshton EULEX, Elshanët Kanë Avokat një Ish-Prokuror

Ai kishte ngritur aktakuzë kundër disa anëtarëve të familjes Kelmendi.

Avokati: Granit Elshanit iu Ndërrua Pistoleta në Polici

Sot ka vazhduar gjykimi ndaj Granit Elshanit, i akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës për gjashtë vepra penale të ndodhura në janar të vitit 2010 në Pejë.

Mbrojtja Kërkon Ekzaminim Psikiatrik të Granit Elshanit

Avokati i të akuzuarit Granit Elshani ka propozuar që klienti i tij t’i nënshtrohet ekzaminimit psikiatrik në Institutin e Psikiatrisë në Prishtinë.