Postet nga: granit elshani

VIDEO:Dënimi i Granit Elshanit

Gjykata Themelore në Pejë e ka shpallur fajtor Granit Elshanin në gjykimin për një incident të fillimit të vitit 2010 në një diskotekë të këtij qyteti.

EULEX kërkon dënimin e Granit Elshanit, mbrojtja kundërshton

Shqyrtimi gjyqësor ndaj Granit Elshanit ka përfunduar gjatë seancës se sotme, pas dhënies se fjalës përfundimtare nga palët në procedurë, kurse trupi gjykues ...

Granit Elshani rrëfen ku ishte natën e incidentit në diskotekën ‘City Club’

I akuzuari, Granit Elshani, sot ka dhënë mbrojtjen para trupit gjykues, duke iu përgjigjur pyetjeve të avokatit të tij, Ndrec Dodaj.

Gjykimi i Granit Elshanit - Dëshmitarëve Nuk u Kujtohen Detajet e Incidentit në ‘City Club’

Seancat e parapara të mbahen nesër dhe pasnesër në gjykimin e Granit Elshanit për incidentin e ndodhur në fillim të vitit 2010 në Pejë janë shtyrë për ...

Sigurimi i Diskotekës Dëshmon në Gjykimin e Granit Elshanit

Dy ish-punëtorët e sigurimit të diskotekës “City Club” në Pejë sot kanë dhënë dëshmitë e tyre në procesin gjyqësor ndaj Granit Elshanit, lidhur me ...

Bashkëpronari i Diskotekës Dëshmon në Gjykimin e Granit Elshanit

Ish-bashkëpronari i diskotekës “City Club” në Pejë, Artan Bibaj, ka dëshmuar sot në gjykimin e Granit Elshanit, ku ka rrëfyer për të shtënat e ...

Historia e Konfliktit mes Familjeve Kelmendi e Elshani Propozohet si Provë

Kronologjia e konfliktit mes dy familjeve me të hasmëruara në Kosovë, Elshani-e Kelmendi, është propozuar nga prokurori i EULEX-it, Adrew Hughes, të administrohet si provë në gjykimin e Granit ...

Shtyhet Gjykimi i Granit Elshanit

Seancat e shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarit Granit Elshani, të parapara të mbahen më 4, 5, 6 dhe 7 dhjetor, janë shtyrë për muajin janar të vitit të ardhshëm.