Postet nga: granit elshani

Pamjet kur Gjykata e Pejës rihap çështjen e Granit Elshanit

Gjykata e Pejës sot është pritur që të marrë vendim kundër Granit Elshanit për njërën prej ngjarjeve me të bujshme të qytetit.

Përfundon gjykimi i Granit Elshanit, të hënën gjykata shpall vendimin

Gjykata e Pejës sot ka përfunduar procesin gjyqësor për ngjarjet që tronditën Pejën në natën e festës së vitit të ri në ...

Rrëfimi i Granit Elshanit për ngjarjet që tronditën Pejën

Procesit gjyqësor për një ndër ngjarjet me të bujshme mes familjeve Elshani e Kelmendi, është duke i ardhur fundi.

Konflikti mes familjeve Elshani dhe Kelmendi, nesër deklarohet në gjykatë Granit Elshani  

Procesit gjyqësor për një ndër ngjarjet me të bujshme në qytetin e Pejës, është duke i ardhur fundi.

Mungesa e gjykatësit shtyn seancën e Granit Elshanit

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor kundër Granit Elshanit, i akuzuar lidhur me incidentin e janarit të vitit 2010, ku nga plumbat u vra ...

Prokurori jashtë vendit, shtyhet seanca gjyqësore e Granit Elshanit

 

Përmbajtja e deklaratës së Valdet Kelmendit të vrarë për konfliktin e familjeve Elshani dhe Kelmendi

Nata e festës së vitit të ri në njërën nga diskotekat e Pejës do t'i kthehej në tragjedi Valdet Kelmendit.

Gjykimi i Granit Elshanit: Sa armë u përdorën në përleshjen në diskotekën e Pejës?

Në rigjykimin e Granit Elshanit, i cili po akuzohet për incidentin e janarit të vitit 2010, ku nga plumbat u vra një person e tre të tjerë u plagosën, ...